Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αύγουστος στην Αθήνα!

Και τι δηλαδη αν δεν παμε φετος διακοπές?

Η Αθήνα έχει αρκετό ενδιαφέρον φέτος τον Αύγουστο...

Αρχικά, αύριο, 3 του μηνός, εμφανίζεται στο θέατρο Πέτρας η Χάρις Αλεξίου, παρέα με την Μάρθα Φριτζηλα.



Τη Δευτέρα, 9 του μηνός, η Ελένη Δήμου θα μας κάνει παρέα στο Αττικό Άλσος, στα πλάισια του 4ου Αθηναϊκού Φεστιβάλ. Το Αττικό Άλσος θα μας εχει πάλι καλεσμένους στις 11 Αυγούστου, στην εμφάνιση του, άκρως καλοκαιρινού, Μιχάλη Βιολάρη.






17 Αυγούστου αφήνουμε την κουφόβραση της Αθήνας και ανεβαίνουμε πιο ψηλά, για την συναυλία του Serj Tankian στο Terra Vibe! Ο τραγουδιστής των system of a down στη solo καριέρα του (που για να ειμαι ειλικρινής, δεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα) επισκέπτεται την Αθήνα. Οπως και να το κανουμε, ακόμα και για "εγκυκλοπαιδικούς" λόγους, αξίζει να τον δούμε!






Στις 24 Αυγούστου, το Αττικό Άλσος μας ξαναϋποδέχεται με την Κατερίνα Κούκα... Μια γνήσια Λαϊκή φωνή ερμηνεύει τραγούδια, να αράξεις με κατάλληλη παρέα και μπόλικες παγωμένες μαλαματίνες και να απολαμβάνεις!

Και εδώ ερχόμαστε στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γεγονός του Αττικού Άλσους κατ εμε... Η ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ του Αροστοφάνη, παραδίδει μαθήματα γέλιου στις 26 Αυγούστου! Μην την χάσετε την παρασταση! Πήγανε μερικά φιλαράκια στην Επίδαυρο και γυρίσανε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Άλλη μια παρουσία στον χώρο της μουσικής που με την φωνή της έχει χρωματίσει πολλά εφηβικά βράδια μου, η Θεοδοσία Τσάτσου, έρχεται με τη σειρά της να ενισχύσει το πολύ πετυχημενο φετινό Φεστιβάλ Αττικού Άλσους στις 27 Αυγούστου! Αυτή η συναυλία δεν θέλει ούτε μπύρα, ούτε τίποτα! Ξεροσφύρι. Να απολαμβάνεις φωνή...

Βέβαια για τα βράδια που θέλουμε κάτι πιο "χαλαρό", ενας περίπατος στο κέντρο είναι ότι πρέπει, ειδικά τωρα που αδειάζει η Αθήνα! Επίσης, σχεδόν κάθε βράδυ, μικρά συγκροτήματα (με μεγάλο ταλέντο τις περισσότερες φορες) παίζουν, στον πεζόδρομο του Θησείου, στην πλατεία Ασωμάτων, στα Μυκονιάτικα, στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, τα οποία περίμενουν εμας να τα ανακαλύψουμε!



Καλές Βόλτες λοιπόν στην πανέμορφη Αυγουστιάτικη Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου